Tietosuojasi Fredman verkkokaupassa

Fredman Group Oy huolehtii tietosuojasi säilymisestä internetissä sekä henkilötietojesi käsittelystä henkilötietolain mukaisesti. Toivomme, että sinä säilytät käyttäjätunnuksesi ja salasanasi huolellisesti ja tutustut verkkokaupastamme löytyviin ehtoihin ja selosteisiin.

Miksi keräämme tietoja ja mistä tiedoista on kyse?

Tarvitsemme keräämiämme tietoja voidaksemme toimia antamiemme sitoumusten mukaisesti ja tarjota sinulle haluamiasi palveluita. Tietoja voidaan käyttää tilaamiasi tavaroita toimitettaessa, markkinointitarkoituksiin kuuluvia tarjouksia lähetettäessä sekä jos tavaroiden toimituksessa ilmenee ongelmia. Käytämme tietojasi aina ottaessamme sinuun yhteyttä.

Ovatko tietoni turvassa tehdessäni ostoksia verkkokaupassa?

Verkkokauppamme on varustettu erittäin korkealla tietoturvalla. Järjestelmän tietoturvaa testataan säännöllisesti. Maksaminen on turvallista, ja kaikki verkkopalvelussamme antamasi tieto suojataan verkossa ja sen ulkopuolella.

Fredman Group Oy ei missään vaiheessa käsittele tai tallenna tili- eikä korttitietojasi. Maksaminen tapahtuu oman pankkisi tai Luottokunnan varmennetuilla ja turvallisilla maksujärjestelmillä. Saamme Fredman Groupin verkkokauppaan pankilta tai Luottokunnalta tiedon vain hyväksytystä maksusuorituksesta, jolloin tilauksesi voidaan toimittaa. Tiliäsi ei veloiteta, mikäli keskeytät maksutapahtuman tai peruutat tilauksen. 

Verkkokaupan asiakasrekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Fredman Group Oy
Vänrikinkuja 3
02600 Espoo

Rekisteriä hoitava taho

Asiakaspalvelu
Euranjoentie 10
27230 Lappi

info@fredmangroup.com

Rekisterin nimi

Fredman verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on Fredmanin ja asiakkaan välisen asiakassuhteen hoito ja ylläpito, tilausten käsittely ja arkistointi, sekä asiakasyhteydenpito ja markkinointi. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Markkinointikielto tallennetaan asiakkaan erillisen ilmoituksen perusteella.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä

Rekisteri sisältää henkilötietoja Fredmanin verkkokauppaan rekisteröityneistä asiakkaista.

Kuvaus rekisteröityihin liittyvistä tiedoista

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Asiakastiedot

  •  Henkilön etu- ja sukunimi
  •  Käyttäjätunnus
  •  Yrityksen y-tunnus
  •  Yrityksen nimi ja yhteystiedot, kuten
  •  Postiosoite
  •  Laskutusosoite
  •  Toimitusosoite
  •  Puhelin- tai matkapuhelinnumero
  •  Sähköpostiosoite
  •  Tilaustiedot

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin sisältämät yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle tai Fredmanin lukuun toimivalle palvelun tuottajalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus ja henkilötietojen käsittely liittyvät. Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä.

Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti alla olevalla lomakkeella ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle taholle (ks. kohta Rekisteriä hoitava taho).

Tarkastuspyyntölomake

Tiedon korjaaminen

Rekisteriä hoitava taho oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn pyynnöstä. Rekisteröidyn tulee ottaa kirjallisesti yhteyttä alla olevalla lomakkeella rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan tahoon tiedon korjaamiseksi (ks.kohta Rekisteriä hoitava taho).

Korjaamisvaatimuslomake

Back to top